Jornada informativa: apdcat-logoLa nova regulació del dret a la protecció de dades a Europa.

Un canvi de model amb impacte global

Enguany, amb la recent aprovació del Reglament general de protecció de dades, la celebració del Dia Europeu de la Protecció de Dades té una especial rellevància, ja que el canvi de model en la forma de garantir el dret a la protecció de dades ens demanarà a tots afrontar noves obligacions i replantejar-nos la manera de fer les coses.

Tant les entitats públiques i privades com les autoritats de protecció de dades, així com els mateixos usuaris, tenim nous reptes per davant. A més, el TJUE també tindrà un important paper en la interpretació de la nova regulació, per assegurar que es garanteixen el dret a la protecció de dades i el conjunt de drets i llibertats que hi estan associats.

Al llarg de la sessió, tractarem totes aquestes qüestions i es presentaran les actuacions de l’Autoritat davant el canvi de model de compliment del Reglament, així com les eines disponibles per adequar-se a aquesta nova normativa.

La sessió tindrà lloc el 26 de gener de 2017, de 09.15 a 13.00 hores, a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, passeig de Gràcia, 90, 08008 Barcelona..

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

jornades.apdcat@gencat.cat
Per més informació, pot consultar el programa de la jornada.

logo-apcpd-completo-200x72-sticky